Breintraining, snellezen en geheugentraining

  ,

U krijgt steeds meer informatie te verwerken: de mailbox is vol, college- en raadsvoorstellen met bijlagen en de brieven in het brievenboek.

Sneller lezen, meer concentratie, beter onthouden

Het is een hele kunst om bij te blijven. Daarbij komen dan nog de presentaties op de bijeenkomsten en vergaderingen die u bijwoont. En hoe lastig is het soms
om de juiste naam bij het gezicht te onthouden van de mensen die zich aan u voorstelden? Is dit herkenbaar voor u? Volg dan deze ééndaagse breintraining. U leert u sneller te lezen en beter te onthouden en daar heeft u direct veel plezier van.

Inhoud

In deze training krijgt u tips en tools die het mogelijk maken sneller en efficiënter door zakelijk leeswerk heen te gaan. U ervaart dat u snelleestechnieken eenvoudig en vlot kunt aanleren en dat u in korte tijd uw leessnelheid en concentratievermogen kunt verhogen. Door doelgericht en met focus te lezen haalt u sneller de essentie uit de tekst. U krijgt inzicht in tekststructuren en weet daardoor waar u de hoofdzaken en de bijzaken in een tekst vindt. U leert gebruik te maken van visualisaties zoals de loci-methode en mindmappen om informatie te structureren en namen beter te onthouden. Tijdens de training oefent u met teksten die nog op uw to-do stapel liggen. 

Resultaat 

Na afloop van deze training heeft u een hogere leessnelheid, haalt u sneller de essentie uit een tekst en onthoudt u informatie beter.